Proprietati vizualizate recent

close
Duplex 5 camere  zona Calea Cisnadiei

Duplex 5 camere zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 125000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6474 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

125000

Pret € 125000

Camere5

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila240 m2

Suprafata teren120 m2

Anul de constructie2015

Etaj 0/2

ID 3129431

Facilitati

BalconBucatarieGradinaApaGazCanalizareInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare duplex deosebit situat pe Calea Cisnadiei, 240 mp utili, curte 280 mp, pivnita, pe o strada cu pavele amenajata si o priveliste deosebita . Duplexul este constructie noua si se vinde exteriorul la cheie cu curtea amenajata si interiorul ''la alb''. Acesta este compartimentat astfel : parter regasim : un dormitor , un dressing foarte spatios , o debara, un living cu dining, o baie , o bucatarie , din living si bucatarie se face accesul catre terasa. Din terasa se coboara catre pivnita inalta. In curte este amenajat un garaj , o camera tehnica. La primul etaj se afla 3 dormitoare toate cu balcon , un dresing mare cu geam de aerisire si o baie spatioasa cu geam, iar la etajul 2 avem o camera mare care poate fi compartimentata dupa preferinte, accesul se face pe o scara din beton. Ca dotari avem: CT cu incalzire in pardoseala parter si etaj 1, termopane, acoperis de tigla din beton, sape turnate, toate instalatiile, caramida porotherm 40, izolatie exterioara 10cm, terasa acoperita. Casa se vinde la stadiul de alb interior, cu partea electrica facuta , gazul tras , legata la toate utilitatile . Privelistea este foarte frumoasa, zona este linistita. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3129431.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului