Proprietati vizualizate recent

close
Apartament de lux  2 camere decomandate Turnisor

Apartament de lux 2 camere decomandate Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 310
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 4 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

310

Pret € 310

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila55 m2

Anul de constructie2017

Etaj 2/4

ID 3329540

Facilitati

Interfon VideoMasina de spalat vaseMasina de spalat rufeApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere apartament de lux 2 camere situat in Turnisor, compus din: living spatios si luminos dotat cu canapea si fotoliu din piele, dormitor cu pat matrimonial si noptierele care urmeaza sa ajunga, bucatarie cu masuta, baie cu cada si fereastra pentru aerisire si balcon care poate fi accesat atat din dormitor cat si din bucatarie. Apartamentul este nou, are o suprafata de 55mp si este situat la etajul 2 al unui bloc nou de 4 etaje. Amenajat cu mult gust, acest apartament ofera pachetul complet de lux si confort, toate finisajele fiind de calitate superioara iar mobila este facuta la comanda. Electrocasinicele sunt de asemenea de o calitate premium .Imobilul este dotat cu centrala termica proprie. Acesta beneficiaza de loc de parcare privat si de o boxa la subsol. Imobilul este situat intr-o zona bine cotata iar in apropriere putem gasi statii de autobuz, farmacii, magazine etc. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3329540.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.