Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere 55 mp utili zona Turnisor

Apartament 2 camere 55 mp utili zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 350
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

350

Pret € 350

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila55 m2

Anul de constructie2017

Etaj 3/4

ID 3329540

Facilitati

Interfon VideoMasina de spalat vaseMasina de spalat rufeApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat apartament 2 camere 55 mp utili zona Turnisor, cartier Alma. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, pozitionat spre soare, frumos mobilat si utilat, este disponibil spre inchiriat imediat. Compartimentarea este executata astfel: intrarea se face in hol cu bucatarie spatioasa din care intram in living frumos amanajat, dormitor cu acces pe balcon, baie. Ca dotari avem: CT proprie cu calorifere, izolatie termica, termopane, frigider, masina de spalat rufe/vase, cuptor, aragaz, TV, gresie, parchet, faianta. In zona avem magazine, statii autobuz/taxi, banci, farmacii. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID: 3329540
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.