Proprietati vizualizate recent

close
Complexul JUR Apartments

Complexul JUR Apartments

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 43000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 23 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

43000

Pret € 43000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila55 m2

Anul de constructie2018

Etaj 0/3

ID 3151587

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGaz

Descriere proprietate

Descriere proiect: Proiectul de apartamente noi Jur Apartments îți propune un ansamblu rezidential, foarte cautat, de tip P+3E ce va avea apartamente cu 2 si 3 camere .Ansamblul va avea un numar de 16. Apartamentele sunt proiectate astfel încât se permită utilizarea optimă a spațiului. Zona este foarte accesibila si foarte linistita . Locație: Jur Apartments este amplasat în Sibiu la doar 500 m de Statia de autobuz . Locația este inainte de benzinaria Euroil de pe Calea Cisnadiei și îți asigură un acces facil către toate punctele de interes principale din Sibiu. La 5 minute distanța de mers cu mașina ajungi în Centrul Comercial Sibiu si 7 min pana in centrul Sibiului . Detalii tehnice Construcția respectă cele mai exigente standarde în materie de sistem constructiv, materiale și finisaje, calitatea execuției si eficienţă energetică. Apartamentele vor avea loc de parcare privat cu bariera , contra cost . Finisaje și dotări - construcție solidă din căramidă (interior/exterior) - termoizolație exterioară pentru un confort termic ridicat - finisaje la standarde superioare (tâmplărie, feronerie, sanitare) - sistem de încălzire cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament - geamuri termopan - faianţă și gresie în băi și bucătărie - parchet laminat
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei