Proprietati vizualizate recent

close
Apartament spatios 4 camere zona Otelarilor

Apartament spatios 4 camere zona Otelarilor

Sibiu , Cartier Lazaret

Salveaza Print
€ 80000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6655 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 2 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

80000

Pret € 80000

Camere4

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila130 m2

Anul de constructie2018

Etaj 1/1

ID 3248785

Facilitati

BalconBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare apartament constructie noua foarte spatios avand o suprafata utila de 130 de mp structurata pe 2 etaje cu scara interioara .Curtea este amenajata cu pavele si gazon , poarta de acces este automatica cu telecomanda si au doar locatari acces . Constructia este noua si izolatia este de 10 cm , curtea este iluminata si are o suprafata de 300 unde fiecare locatar va avea o cota parte iar exteriorul constructiei este la cheie , iar apartamentul dispune de loc de parcare inclus in pret . Acesta este situat la etajul 1 al unei case constructie noua . Apartamentul este spatios si compartimentat astfel : accesul se face intr-o camera open space mare ce are 50 mp ce serveste ca si living open space cu bucataria si un dinning , si este spatiu pentru dormitor sau birou de 17 mp . Avem si o baie de 8 mp dotata cu geam de aerisire . Din apartament este o scara interioara iar la mansarda avem 50 mp utili unde se pot compartimenata 2 dormitoate si o baie spatioasa .Apartamentul detine si 3 balcoane . Zona este foarte dezvoltata , in jur sunt case iar strada este asfaltata si sunt mijloace de transport , magazine si scoli in apropiere . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3248785.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului