Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere decomandat etaj 1 zona Rusciorului

Apartament 4 camere decomandat etaj 1 zona Rusciorului

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 91000
apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

91000

Pret € 91000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila80 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/4

ID 3142039

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament de lux cu 4 camere decomandate situat in cartierul Terezian in zona Strazii Rusciorului . Acesta este situat intr-un bloc constructie din 1980 la etajul 1 din 4 si este total decomandat . Apartamentul are o suprafata de aproximativ 80 mp la care se adauga suprafata celor 2 balcoane care nu sunt inchise . Apartamentul a fost complet renovat si se vinde mobilat si utilat ,fara obiectele personale . Acesta este compartimentat astfel : accesul se face intr-un hol mare din care in stanga este bucataria mare care este complet refacuta si mobila este noua la fel ca si aparatura , in fata din hol gasim livingul care a fost transformat si in dinning , acesta avand si un balcon care nu este inchis si ofera o vedere spre parcul din fata si locul de parcare atribuit apartamentului pentru masina , cele 2 dormitoare sunt pozitionate in stanga si dreapta din hol , unul din dormitoare avand la fel un balcon neinchis . Intre cele doua dormitoare se mai afla o camera care a fost recompartimentata, renuntandu-se la zidul din partea holului facandu-se astfel un mic spatiu de relaxare sau poate fi folosit ca si un birou sau dressing mare . Apartamentul are 2 bai din care una este dotata cu geam de aerisire , iar in cele 2 camare situate pe hol s-au montat rafturi si s-au amenajat spatii suplimentare de depozitare . Apartamentul se vinde complet mibilat si utilat si detine ca si dotari : gresie , faianta, parchet, CT , termopane . Acesta este situat intr-o zona deosebita , vederea fiind catre spatele blocului deci este liniste , acesta are si un loc de parcare in fata blocului si 2 pivnite mari pentru depozitare . In jur se afla : farmacii, magazin non-stop , statii de autobuz , scoli . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3142039.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.