Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere zona Calea Cisnadiei

Apartament 3 camere zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 42000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6315 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 46 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

42000

Pret € 42000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila70 m2

Suprafata teren70 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/2

ID 2994387

Facilitati

BalconParcareGradina

Descriere proprietate

Smart imobiliare va propune la vanzare: APARTAMENTE LA VILA , compuse din : 3 camere, bucatarie, 2 bai, terasa, avand o suprafata de 70 mp utili + 8 mp terasa. DE ASEMENEA, FIECARUI APARTAMENT II REVIN 2 LOCURI DE PARCARE AMENAJATE (PAVATE) + GRADINA ! VILA ESTE COMPUSA DIN DOAR 4 APARTAMENTE! CATE 2 PE PALIER! LOCATIE: Calea Cisnadiei - situata la iesirea din Sibiu inspre Cisnadie, la o distanta de aproximativ 1500m de intersectia dintre str. Siretului si Calea Cisnadiei. DETALII TEHNICE: Fiind pasionati de calitate, am ales sa folosim materiale din gama premium, printre care amintim: -caramida Porotherm , betoane General Beton; -polistiren extrudat de 5 cm Austrotherm inainte de turnarea placii pentru cota 0 (pentru o izolatie corecta a parterului); -termosistem Austrotherm de 10 cm, EPS 80, decorativa KNAUF la fatade; -geamuri termopan Rehau gama premium cu 2 foi de sticla 4 seasons, culoarea gri antracit; -tencuieli LA FARGE; -centrala in condensatie BOSCH , 5 ani garantie; -sistem acoperis tigla ceramica BRAMAC , garantie 30 de ani. -interfon de ultima generatie TERMEN PREDARE: Martie 2017 . Vila se poate vedea, este ridicata! PRET: Apartament cu gradina de 65 mp : 42.000 euro la plata cu avans 95% si diferenta la intabulare; 44.000 euro la plata cu 50% avans si diferenta la intabulare; 46.000 euro cu credit imobiliar. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2994387.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei