Proprietati vizualizate recent

close
Casa single zona Turnisor

Casa single zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 160000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6346 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

160000

Pret € 160000

Camere5

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila150 m2

Suprafata teren600 m2

Anul de constructie2007

ID 2713113

Facilitati

BucatarieInterfonApaGazCanalizareTelefonInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Agentia imobiliara Smart ofera spre vanzare casa single situata in cartierul turnisor compusa din : 5 camere , 3 bai, 1 bucatarie, garaj cu pod deasupra,terasa, pivnita. Casa are curtea de 600 mp , iar curtea impreuna cu gradina au o suprafata de 1340 mp. Casa a fost renovata in anul 2007 . Aceasta are o deschidere la strada de aproximativ 21 mp . Casa este decomandata avand 2 intrari . Garajul este pentru 2 masini si deasupra lui este un pod amenajat care poate fi folosit ca si un spatiu de depozitare . Casa pe langa curtea amenajata mai are si o gradin de aproximativ 700 mp care este amenajata cu pomi . Ca si dotari casa prezinta : gresie , faianta, parchet, CT , termopane . Baile au geam de aerisire si casa are si o pivnita foarte spatioasa . Aceasta se vinde partial mobilat si este situata in apropiere de magazine , statii de autobuz. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2713113.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Rasa Nicoleta

Agent Imobiliar

0770620432 anunturi@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.