Proprietati vizualizate recent

close
Apartament la mansarda zona Turnisor

Apartament la mansarda zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 34900
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 4 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

34900

Pret € 34900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila58 m2

Anul de constructie2000

Etaj 5/5

ID 3216728

Facilitati

BalconBucatarie

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la vanzare apartament la mansarda cu 2 camere semidecomandate in zona Turnisor. Apartamentul este compartimentat astfel: la primul nivel, living deschis cu bucataria, balcon, baie si la etaj este un formitor spatios si un birou cu un loc de depozitare. Mansarda prezinta de ca dotari: gresie, faianta, termopane, parchet, centrala termica cu calorifere. Intraga suparafata a apartamentului este intabulata, aceasta putand fi achizitionata si cu credit bancar. Mansarda se vinde partial mobilata si complet utilata, In apropiere sunt statii de autobuz/taxi, magazine, banci, centrul orasului la 10 minute. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3216728.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.