Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu de inchiriat 48 mp utili zona Vasile Aaron

Spatiu de inchiriat 48 mp utili zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 250
casa 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

250

Pret € 250

Camere2

Bai1

Suprafata utila48 m2

Suprafata teren50 m2

Etaj 0/1

ID 3271266

Facilitati

GradinaApaGazCanalizare

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat spatiu decomandat la casa 48 mp utili zona Vasile Aaron. Spatiul se afla la demisolul unei casa cu intrare proprie, este pretabil pentru diverse activitati, in mod curent este amenajat ca si salon masaj/coafor dar se accepta unele modificari. Spatiul are destinatia locuinta, schimbarea destinatiei este in curs. Compartimentarea este executata astfel: accesul se face prin curte, se intra intr-un hol frumos amenjat care are acces in cele doua camere si baie. Contorizarea este comuna cu casa. Ca dotarie avem: CT cu calorifere, termopane, usa securizata la intrare, gresie, faianta. In imprejurimi avem statii de autobuz/taxi, magazine, banci. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3271266
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.