Proprietati vizualizate recent

close
Casa duplex  3 camere zona Zavoi

Casa duplex 3 camere zona Zavoi

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 850
casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

850

Pret € 850

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila100 m2

Suprafata teren70 m2

Etaj 0/1

ID 3142065

Facilitati

GradinaApaGazCanalizareInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere casa tip duplex situat in cartierul nou construit in zona Zavoi . Acesta este intabulat si se da mobilat si utilat . Casa este compartimentata astfel : accesul se face intr-un hol din care in stanga se regasseste un living mobilat utilat , totul fiind nou , iar in partea din dreapta avem bucataria care este si aceasta noua si mobilata si utilata . Casa este constructie 2016 si este pe structura de caramida cu izolatie exterioara . La etaj regasim 2 dormitoare decomandate ce sunt mobilate , mobila fiind noua . Dormitorul are si acces catre terasa . Baia este spatioasa . Pe hol se afla si un mic spatiu de depozitare . - Curtea este cu pavele amenajata si se pot parca masini in interiorul acesteia. Curtea detine si un mic spatiu de gratar. In jur sunt numai constructii noi si strada este pavata cu pavele . Casa detine toate utilitatile si se preda in stadiul in care este acum . Curtea are o suprafata aproximativa de 200 mp . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3142065.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.