Proprietati vizualizate recent

close
Casa noua 4 camere Selimbar

Casa noua 4 camere Selimbar

Selimbar , Cartier Central

Salveaza Print
€ 69000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6606 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 9 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

69000

Pret € 69000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila103 m2

Suprafata teren40 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/1

ID 3181960

Facilitati

Gradina

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vine cu o propunere de vanzare a unor case noi, in Selimbar cu 4 camere. Imobilul este compus pe 2 nivele astfel : - Primul nivel este format dintr-un living spatios de 26mp, bucatarie inchisa, baie, dressing, iesirea in curte. La etaj avem 3 dormitoare total decomandate, o baie mare si doua balcoane. Toate acestea insumand 103mp locuibili si 140mp desfasurati plus aproximativ 50mp de curte. Materialele folosite au fost alese cu mare atentie deoarece dorim sa punem in valoare calitatea lucrarilor pe care le onoram. Casa va fi predata la stadiul de alb cu geamuri termopan de tip Rehau - 5 camere, 3 foi de sticla, Centrala termica cu dublu circuit, calorifere, prize si intrerupatoare schneider, tencuiala mecanizata, glet si cu un strat de lavabila. Exista optiunea de a se achizitiona imobilul si la cheie. Locuinta se preda cu 2 locuri de parcare si drum privat piscotat. Zona este una linistita ferita de traficul intens, se ajunge facil la punctele de interes, magazine, statii de autobuz, Promenada Mall. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3181960.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului