Proprietati vizualizate recent

close
Aparament la casa zona Terezan

Aparament la casa zona Terezan

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 59000
casa 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 1 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

59000

Pret € 59000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila65 m2

Suprafata teren100 m2

Anul de constructie1970

ID 3053916

Facilitati

Bucatarie

Descriere proprietate

Casa duplex, curte comuna cu inca o familie. Casa este compusa din doua camere decomandate,bucatarie,baie,hol.In curte este o filigorie si o cladire cu inca o camera si camara cu apa si gaz. Deasemenea casa are pivnita iar intrarea in pod se face prin holul apartamentului. Pentru mai multe detalii precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3053916.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.