Proprietati vizualizate recent

close
Casa decomandata single zona Cisnadie pe un nivel

Casa decomandata single zona Cisnadie pe un nivel

Cisnadie , Cartier Central

Salveaza Print
€ 120000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

120000

Pret € 120000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila166 m2

Suprafata teren500 m2

Anul de constructie2017

Etaj 0/1

ID 3222367

Facilitati

BucatarieGradinaApaGazInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single cu o arhitectura moderna dispusa pe un singur nivel . Aceasta este situata in Cisnadie in zona de case si are o suprafata utila de 166 mp si un teren de 500 mp . Casa este foarte bine compartimentata fiind desfasurata astfel : accesul se face intr-un hol de 4,7 mp care care si un dressing de 2,7 mp , in fata din hol se intra in cel de-al doilea hol care este in forma de L si are o suprafata de 15,7 mp iar din holul acesta regasim toate incaperile si anume prima in stanga este camera tehnica care are 12,6 mp langa este baia de 10, 3 mp dotata cu geam de aerisire, dupa regasim dispuse pe partea din stanga cele 2 dormitoare cu suprafete de 16,3 si 16,7 mp iar in capatul holului este cea de-a doua baie de 8 mp iar langa aceasta este dormitorul mare de 20,4 mp cu propriul dressing de 8,4 mp . Tot din holul de intrare in partea din dreapta avem livingul foarte mare de 36 mp si bucataria separata de 14,4 mp .La acestea se adauga un garaj mare de 51 mp pentru 2 masini si o terasa de 33 mp situata intre dormitorul mare si living . Aceasta se vinde cu terasa amenajata si un stadiu de gri avansat in interior cu toate utilitatile bransate si incalzire in pardosea. Geamurile sunt cu 3 foi de sticla si izolatia de 10 . Casa are deschidere la 2 strazi . Predarea este in decursul acestui an. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3222367.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului