Proprietati vizualizate recent

close
Casa de lux in Cisnadie

Casa de lux in Cisnadie

Cisnadie , Cartier Central

Salveaza Print
€ 299000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6563 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 4 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

299000

Pret € 299000

Camere6

Bai4

Suprafata utila360 m2

Suprafata teren1500 m2

Anul de constructie2017

ID 3207739

Facilitati

Gradina

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vinde in exclusivitate o casa de lux in Cisnadie intr-o zona rezidentiala, compusa pe 3 nivele astfel : - Demisol : Camera de vara cu bar, sauna, baie turceasca, baie, camera tehnica, garaj pentru doua masini. Parter inalt : living cu bucatarie openspace cu iesire pe terasa si gradina, 2 bai, birou. Etaj 1 : doua dormitoare cu iesirea pe terasa de 150mp, terasa cu jacuzii, baie mare. Gradina este de 1500mp, cu piscina iar aceasta poate fi amenajata pe gustul cumparatorului. Ca si dotari, materialele sunt de cea mai buna calitate si avem baile de la demisol cu gresie, faianta, travertin, la parterul inalt pe toata suprafata lui avem incalzire in pardoseala, gresie, parchet, usi interior din stejar, iar la etaj avem dormitoare cu parchet si terasa cu gresie. Imobilul este gandit foarte bine avand, senzori pentru lumini, termostate, camere de luat vederi, usi de la garaj automate, boiler electric, CT proprie, termopane, calorifere la etaj si demisol, panoui fotovoltaice. Zona este una minunata, locuinta fiind inconjurata de padure si vegetatie, panorama superba de 360°, in apropiere de statie de autobuz. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 3207739.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului