Proprietati vizualizate recent

close
Hotel la cheie 42 camere Sambata de Sus

Hotel la cheie 42 camere Sambata de Sus

Sambata de Sus , Cartier Central

Salveaza Print
€ 1275000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6563 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 42 dormitoare 50 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

1275000

Pret € 1275000

Camere42

Bai50

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila2475 m2

Suprafata teren3050 m2

Anul de constructie2000

Etaj 0/3

ID 2952625

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare vinde imobil impunator cu stil arhitectonic specific hotelurilor montane si influente stilistice neo-romanesti, cladirea este compusa din 3 corpuri de cladire armonios imbinate structural si arhitectonic compuse din: - receptie cu sala de primire si petrecere a timpului liber ; - 37 camere ce imbina suprafata generoasa cu deschiderea catre un peisaj superb; - 5 apartamente ce beneficiaza de toate dotarile de comfort si o iluminare naturala deosebita. - sala de nunti cu o capacitate de; 200 persoane - restaurant - 2 sali de conferinte cu capacitati de 60 persoane respectiv 40 persoane; - sala de fitness; - bucatarii, spatii sanitare, spatii depozitare, toate concepute special pentru aceasta destinatie, si care permit obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare alimentatiei publice in cele mai stricte conditii fiecare camera/ apartament detine baie. Suprafata totala de teren aferenta Hotelului este de 3.050 mp, cu posibilitatea extinderii acesteia la cerere , din care Suprafata Construita Sc=754,7 mp iar Suprafata Desfasurata Sd=2.475,6 mp. Amenajamentul din fata Hotelului este unul deosebit,, de tip parc natural cu multa verdeata, existand posibilitatea servirii mesei sau organizarea de receptii in aer liber sau intr-un foisor special amenajat. Pentru oferta mai detaliata intrati pe http://www.smartimobs.ro/hotel-42-camere-jud-brasov-sambata-de-sus/ . Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2952625
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Consultant Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului