Proprietati vizualizate recent

close
Ansamblul Home

Ansamblul Home

Cisnadie , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 18900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6623 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

18900

Pret € 18900

Anul de constructie2018

ID 3227846

Facilitati

InterfonApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare ansamblu de apartamente cu 1, 2 si 3 camere in zona Calea Cisnadiei. Acestea se vor preda in luna Decembrie 2018 la stadiul de interior la gri, se poate opta si pentru finisaje la cheie si exterior la cheie, fiecare cu un loc de parcare inclus cu placuta de identificare. Ansamblul este situat la 1500m de zona comerciala Ciresica si este compus din 5 scari P+E+R cu un total de 72 de apartamente in urmatoare conditii: pereti si tavane cu doua maini de glet, pardoseala la nivel de sapa, usa metalica la intrarea in apartament, ferestre si usa de balcon cu tamplarie PVC Rehau - cu 5 camere si 2 foi de sticla, instalatie termica cu CT si radiatoare, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz in stadiul de functionare cu contoare montate, izolatie termica a peretilor cu polistiren de 10cm si cu vata minerala de 30cm a tavanelor la etaj retras. Preturile incep cu 18.900euro pentru Garsoniera 30.0mp S.Utila, 25.900Euro pentru Apartament cu 2 camere 40.0mp S.Utila si 33.900Euro pentru Apartament cu 3 camere 53.7mp S.Utila. Pentru plata in 3 rate pe perioada constructiei ( 30% la semnarea antecontractului; 30% la finalizarea la rosu a constructiei; 40% la semnarea contractului final ) pretul creste cu 2000Euro. Pentru plata prin credit la finalizarea Constructiei ( 5% la semnarea antecontractului; 95% la semnarea contractului final ) pretul creste cu 4000Euro.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Constantin Iuga

Consultant Imobiliar

0771017102 constantin.iuga@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei