Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat zona Turnisor

Apartament 2 camere decomandat zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 300
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 3 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

300

Pret € 300

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila61 m2

Anul de constructie2000

Etaj 3/5

ID 3353626

Facilitati

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat situat in zona Turnisor compus din: living spatios si luminos, dormitor cu balcon, bucatarie, baie dotata cu cada si geam pentru aerisire si hol. Apartamentul are o suprafata de 61 mp si este situat la etajul 3 din 5. Imobilul prezinta ca si dotari : gresie, faianta, parchet , CT si termopane . Acesta se inchiriaza complet mobilat + utilat . Apartamentul este foarte spatios si luminos, situat intr-o zona linistita, ideal pentru un cuplu sau o familie, blocul fiind dotat cu un mic loc de joaca pentru copii. Se afla in apropiere de magazine, farmacii, statii de autobuz . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID :3353626.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.