Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu comercial  str. Lunga

Spatiu comercial str. Lunga

Sibiu , Cartier Terezian

Salveaza Print
€ 139000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6606 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

spatii 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

139000

Pret € 139000

Camere4

Bai2

Suprafata utila240 m2

Anul de constructie1980

Etaj 0/4

ID 3055785

Facilitati

Parcare exterioaraApaGazInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spatiu spre vanzare situat pe strada Lunga la parterul unui imobil . Acesta are 2 cai de acces din strada si este compartimentat in 4 camere mari , si 2 grupuri sanitare ce insumeaza o suprafata de 240 mp . Aceasta are si acces catre o curte interioara din care se detine o cota parte . Spatiul este situat in zona Piata Cibin , pe strada Lunga si detine ca si dotari : gresie, faianta, parchet, CT , termopane . Momentan se desfasoara 2 activitati in incinta , acesta fiind decomandat si accesul facandu-se din strada pentru fiecare activitate . Spatiul este pretabil pentru desfasurarea oricarei activitati, beneficind si de locuri de parcare . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3055785.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Terezian

Terezianul este situat in partea de NV a Sibiului este marginit in N si V de cale ferata, Cartierul Tiglari in V, in E si SE de raul Cibin iar in S si SV de Turnisor. Cartierul Terezian are 74 de strazi. Terezianul este un cartier atat de blocuri cat si de case. Majoritatea blocurilor sunt de 4 etaje construite intre anii 1965-1985. Cele mai multe case din acest cartier sunt de tip single, pe parcele mari de teren.