Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere zona Vasile Aaron

Apartament 4 camere zona Vasile Aaron

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 60000
apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Am gasit 4 proprietati similare in apropiere.Vezi rezultate

Informatii proprietate

60000

Pret € 60000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila70 m2

Anul de constructie1990

Etaj 3/4

ID 3072140

Facilitati

BalconParcareBucatarieApaGazInternet

Descriere proprietate

Agentia Smart propune la vanzareapartament cu 4 camere cu o suprafata de 70 mp utili. Apartamentul este utilat si mobilat. Ca dotari: parchet laminat, centrala termica, termopane, etc. Apartamentul este la etajul 3 al unui imobil cu 4 nivele, are o panorama catre muntii Fagaras. Este insorit si foarte bine compartimentat. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3072140.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Harta imprejurimi

Agenti

Contacteaza-ne

Cristina Vilcan

0771481251 cristina.vilcan@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.