Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere zona Gusterita

Apartament 2 camere zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 230
apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 230

Camere2

Bai1

Tip compartimentarenedecomandat

Suprafata utila35 m2

Anul de constructie2017

ID 3216287

Facilitati

InterfonMasina de spalat rufeApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriere apartament 2 camere situat la parterul unui imobil nou cu 3 etaje in zona Gusterita. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, loc de parcare, gradina si dispune de ocupare imediata. Acesta fiind compartimentat astfel: living spatios cu bucatarie deschisa, un mic hol cu intrare in dormitor si baie. Apartamentul este situat intr-o zona foarte linistita.In apropriere putem gasi statii de autobuz, magazine, parc. Ca dotari: izolatie termica, termopane, CT proprie, gresie, faianta, parchet, frigider, masina de spalat haine, aragaz. se inchiriaza pe termen lung. Precizati ca ati vazut oferta cu id: 3216287
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.