Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere la cheie zona Brana

Apartament 2 camere la cheie zona Brana

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 52000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6586 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 52000

Camere2

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila57 m2

Anul de constructie2018

ID 3231436

Facilitati

ParcareApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere constructie noua situat in zona Brana din Selimbar . Apartamentul face parte dintr-un bloc ce va fi edificat si va avea termen de predare sfarsitul anului 2018 . Acesta este situat la parterul blocului si are o suprafata de 57 mp utili la care se adauga o terasa spatioasa de 10 mp . Blocul va avea izolatie de 10 cm iar geamurile vor fi Q-fort cu 3 foi de sticla si 7 camere. Apartamentul este spatios si se va preda la cheie cu loc de parcare inclus in pret . Acesta ca si finisaje va beneficia de parchet gros de 10 mm , CT, termopane ,usi de la porta dors, pervaze din piatra si prizele si intrerupatoarele gama Schneider . Accesul in apartament se face intr-un hol unde regasim un cuier si o debara mica , in fata este livingul foarte spatios de 23 mp , langa living este bucataria de 9,5 mp iar bucataria cat si livingul au acces catre balconul de 10,8 mp . Baia este dotata cu geam de aerisire si are 4,5 mp iar langa baie este dormitorul de 14,3 mp .Zona este foarte curata cu iluminat public si drumul facut cu pavele. Precizati ca ati vazut anuntu cu ID : 3231436.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului