Proprietati vizualizate recent

close
Complex DEVENTER

Complex DEVENTER

Sibiu , Cartier Tiglari

Salveaza Print
€ 35500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6512 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 35500

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila44 m2

Anul de constructie2018

Etaj 1/3

ID 3232904

Facilitati

ParcareLiftApaInternet

Descriere proprietate

Complexul Deventer este primul ansamblu rezidential a carui anvergura, concept modern si accesibilitate vor crea un nou standard locativ si punct de echilibru pentru dezvoltarea intregii zone de Nord-Vest a Sibiului. Ansamblul beneficiază de o locaţie privilegiată în cartierul Tineretului, in proximitatea cartierului Terezian fiind ferit de aglomeraţia oraşului dar oferind acces uşor la arterele principale ale Sibiului. Fie că alegi maşina personală sau mijloacele de transport public pentru aventurile zilnice, în Complexul Deventer vei fi mereu în apropiere de toate punctele de interes din oraş. Iar panoramele deosebite de care vei beneficia aici nu pot decât să adauge un plus de farmec serilor petrecute în familie. In interiorul ansamblului se vor regasi: - Locuri de joaca pentru copii dotate cu tobogane, balansoare, caţărătoare, hinte, casuţe de lemn şi mobilier urban;Spatii verzi;Spatii de relaxare ( banci, foisoare);Gradinita;After-school;Magazin alimentar;Cabinet medical : medic de familie, stomatolog, specialist;Salon coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica;Iluminat public ;Cai de acces asfaltate ; Trotuare pavate; Locuri de parcare pavate si marcate. STADIUL DE PREDARE AL APARTAMENTELOR: - Tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba;sape de egalizare;instalatii electrice, termice si sanitare;Prize si intrerupatoare Schneider Sedna;Internet + cablu tv in toate camerele;Usa de acces in apartament metalica / securizata;Usi interioare calitate superioara;La terase: termoizolatii si hidroizolatii ;Pervaze ferestre la interior;Calorifere, Centrala termica proprie.Utilitati: apa, canal, curent, gaz. Blocurile vor fi dotate cu LIFT.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Subunitatile ansamblului

Titlu Pret Camere Etaj Suprafata
Apartament decomandat 3 camere zona Tineretului 53500 € 3 1 68 mp
Apartament decomandat 2 camere zona Tineretului 38500 € 2 1 48 mp
Apartament decomandat 2 camere zona Tineretului 38500 € 2 2 48 mp
Apartament 2 camere decomandat spatios zonaTineretului 40500 € 2 1 50 mp
Apartament 2 camere decomandat zona Tineretului 35500 € 2 1 44 mp
Apartament 3 camere decomandat zona Tineretului 55000 € 3 1 70 mp

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului