Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat str Semaforului

Apartament 2 camere decomandat str Semaforului

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 53900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6586 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 53900

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila54 m2

Anul de constructie1980

Etaj 4/4

ID 3507694

Facilitati

ParcareApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat situat pe strada Semaforului cu vedere la strada . Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje , dotat cu acoperis din tigla si interfon . Acesta este izolat exterior complet . Accesul in apartament se face intr-un hol de unde avem in partea din dreapta bucataria ce este deschisa cu balcon si este complet utilata si mobilata , langa este dormitorul ce a fost recent achizitionat . In capatul holului se afla baia dotata cu cada . Iar in partea din stanga a holului este livingul spatios. Apartamentul a fost recent renovat si detine ca si dotari : gresie , faianta, parchet, CT, termopane. Zona este foarte buna atat de locuit cat si de inchiriat . Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp si detine si o pivnita inalta si spatioasa . In jur se regasesc magazine, statii de autobuz, banci , farmacii. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3507694.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.