Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 2 camere decomandat zona Semaforului

Apartament 2 camere decomandat zona Semaforului

Sibiu , Cartier Vasile Aaron

Salveaza Print
€ 49500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6512 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 2 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 49500

Camere2

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila54 m2

Anul de constructie1980

Etaj 8/10

ID 3317964

Facilitati

ParcareLiftApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament spatios , 2 camere decomandate situat in cartierul Vasile Aaron zona Semaforului intr-un bloc cu 10 etaje dotat cu lift . Apartamentul este situat la etajul 8 din 10 si are vedere catre munti. Fiind pe rasarit si avand pozitie de mijloc in bloc este luminos si calduros . Apartamentul are un hol mare de intrare unde regasim in fata livingul cu acces catre balcon , langa este bucataria mare separataiar in capatul holului se regaseste dormitorul. Baia este pozitionata intre living si bucatarie . Pe hol in capat mai este o debara spatioasa ce poate fi transformata in dressing .Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp , blocul este izolat. Ca si dotari apartamentul detine : gresie, faianta, parchet, termopane si centrala . Acesta se vinde in stadiul in care se afla si se accepta orice modalitate de plata . Zona este foarte buna blocul fiind pozitionat langa piata , statie de autobuz si farmacii , banci. Precizati ca ati vazut anuuntyul cu ID : 3317964.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Vasile Aaron

Vasile Aaron (n. 1770, Glogoveţ, Alba — d. 1822) a fost un poet român. Sub influenţa ideilor iluministe a făcut prelucrări literare pentru popor, mai ales după legende antice, care s-au bucurat, în special în Transilvania, de o popularitate asemănătoare scrierilor lui Anton Pann. Cele mai răspândite dintre acestea au fost: „Piram şi Tisbe” (1808), „Leonat şi Dorofata” (1815), „Istoria lui Sofronim şi a Haritei cei frumoase” (1821). A publicat şi prelucrări din „Metamorfozele” lui Ovidiu. În manuscris a lăsat o traducere parţială a „Eneidei” şi a „Bucolicelor” lui Virgiliu. Vasile Aaron este un cartier al orasului Sibiu, al doilea cartier ca si marime a populatiei ( aprox. 30.000 locuitori ). In acest cartier predomnia blocurile, majoritatea fiind blocuri turn de 10 etaje. Este o zona in care se gasesc majoritatea punctelor de interes.