Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere 75 mp utili

Apartament 3 camere 75 mp utili

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 370
apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 370

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila75 m2

Anul de constructie2000

Etaj 1/5

ID 3269498

Facilitati

Masina de spalat rufeApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat apartament deosebit decomandat 3 camere 75 mp utili zona Turnisor. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil cu 5 etaje foarte bine compartimentat insorit total mobilat si utilat si este disponibil de inchiriat imediat. Apartamentul este compartimentat astfel: hol la intrare cu acces in living, 2 dormitoare, bucatatie, baie de serviciu, baia principala cu cada si geam, debara, 2 balcoane. Ca dotari avem: CT proprie cu calorifere, termopane, izolatie termica, frigider, aragaz, masina de spalat haine, mobila de calitate, parchet, gresie, faianta, rulouri electrice, usa securizata. In zona avem statii de autobuz/taxi, magazine, banci, farmacii. Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, fara fumatori, copii mici, studenti, animale. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3269498
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.