Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere 90 mp utili

Apartament 3 camere 90 mp utili

Sibiu , Cartier Valea Aurie

Salveaza Print
€ 375
apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 375

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila90 m2

Anul de constructie2000

ID 3261635

Facilitati

Masina de spalat vaseMasina de spalat rufeApaGazUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre inchiriat apartament deosebit 3 camere 90 mp utili semidecomandat in zona Valea Aurie pret negociabil. Apartamentul de afla la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje foarte luminos, dispune de garaj auto de 25 mp propriu in care avem un grup sanitar si acces in casa scarii, este total mobilat si utilat modern, zona este foarte linistita si insorita. Apartamentul este compartimentat astfel: living cu bucatarie 25 mp utili, 2 dormitoare, baie cu cada si geam, debara, balcon. Ca dotari avem: CT proprie cu calorifere, masina de spalat vase/haine, frigider, aragaz, parchet, gresie, faianta. Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga fara studenti, copii mici si animale. In zona avem: statie de autobuz/taxi, magazine, parc. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3261635
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Muntean Razvan

Agent Imobiliar

0770620432 razvan.muntean@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Valea Aurie

Valea Aurie e o zona tanara, construita in urma cu aproximativ 30 de ani. Departe de poluarile zonelor industriale, de aglomeratiile din centru, e o zona inconjurata de padure si de cateva lacuri care se continua pana la Gradina Zoologica a orasului. Cartierul Valea Aurie cuprinde 11 strazi, in limitele stradale Calea Poplacii, Padurea Dumbrava, paraul Trinkbach, strada Theodor Mihaly, si se intinde pe o suprafata de aproximativ 23.85 de hectare. In cartier sunt aprox 64 de blocuri dintre care 5 blocuri turn cu 8 etaje ,exista o cresa si doua scoli generale: scoala numarul 25, care include si o gradinita, si scoala generala numarul 7, dar si biserica ortodoxa "Pogorarea Duhului Sfant" .