Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere etaj 2 la cheie zona Brana

Apartament 3 camere etaj 2 la cheie zona Brana

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 72000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 72000

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila79 m2

Anul de constructie2018

Etaj 2/3

ID 3232276

Facilitati

ParcareApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere constructie noua situat in zona Brana din Selimbar . Apartamentul face parte dintr-un bloc ce va fi edificat si va avea termen de predare sfarsitul anului 2018 . Acesta este situat la etajul 2 al blocului si are o suprafata de 79 mp utili. Blocul va avea izolatie de 10 cm iar geamurile vor fi Q-fort cu 3 foi de sticla si 7 camere. Apartamentul este spatios si se va preda la cheie cu loc de parcare inclus in pret . Acesta ca si finisaje va beneficia de parchet gros de 10 mm , CT, termopane ,usi de la porta dors, pervaze din piatra si prizele si intrerupatoarele gama Schneider . Accesul in apartament se face intr-un mic hol unde regasim in partea din dreapta baia iar in fata din acel hol este dormitorul , baia are o suprafata de 4 mp , iar dormitorul 13,7 mp . In partea din stanga este livingul open space cu bucataria ce au impreuna 40 mp . Langa este inca un hol unde avem inca un dormitor de 12,2 mp si o baie 4 mp . Livingul are acces la terasa de 13,5 mp iar dormitorul din dreapta are un balcon de 4,5 mp. Zona este foarte curata cu pavele si iluminat stradal . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3232276.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului