Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat etaj 1 zona Brana

Apartament 3 camere decomandat etaj 1 zona Brana

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 65000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 65000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila50 m2

Anul de constructie2015

Etaj 1/2

ID 3336869

Facilitati

ParcareApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament spatios , decomandat situat la etajul 1 al unui imobil in zona Brana . Blocul este constructie noua cu doar 2 etaje . Apartamentul detine un loc de parcare , blocul este izolat si constructie 2015. Accesul in apartament se face intr-un hol spatios unde regasim o masina de spalat , spatiu pentru haine . Prima usa in dreapta este bucataria mare care are si spatiu de living si acces catre balconul de 7 mp deschis . Langa bucatarie este primul dormitor compet mobilat si utilat iar langa acesta este cel de-al doilea , matrimonial , fiind mai spatios si acesta avand acces catre balcon . Baia este mare curata si de lux cu geam de aerisire . Tot apartamentul are o suprafata utila de 53 mp la care se adauga 7 mp de balcon si se vinde complet mobilat si utilat si bonus daca se doreste o investitie se poate prelua cu chiriasi acesta fiind recent inchiriat . Zona este in plina dezvoltare iar in jur sunt numai constructie noi iar apartamentul este situat aproape de intrarea pe Strada Brana din Selimbar . In jur se afla magazinul Simpa . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3336869.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului