Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere etaj 1 zona Brana

Apartament 3 camere etaj 1 zona Brana

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 85000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6586 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 85000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila85 m2

Anul de constructie2019

Etaj 1/3

ID 3468084

Facilitati

ParcareApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament situat in cel mai nou ansamblu pe Strada Brana Selimbar . Acesta va avea o structura de tip P+2E+Er . Blocul va fi predat cu exteriorul la cheie , casa scarii amenajata , interfon iar locuri de parcare delimitate . Apartamentul are o suprafata utila de 85 mp si 14 mp terasa . Acesta se va preda la stadiul de cheie si va contine : gresie, faianta, parchet, CT, termopane , usi interioare , obiecte sanitare , aplici, intrerupatoare, geamuri termopan , usa de intrare . Accesul se face intr-un hol de unde regasim in fata livingul spatios de 26,5 mp iar din acesta se trece catre bucatarie care este separata de 11,2 mp . Dormitoarele sunt pozitionate in stanga si dreapta livingului si au 16,3 si 13,8 mp . Apartamentul are 2 bai de 5,4 si 2,7 mp . Terasele sunt de 7 mp fiecare , una este cu acces din living si bucatarie iar cealalta are acces din fiecare dormitor . Zona este foarte linistita , foarte cautata iar magazine alimentar este peste drum . Strada este pavata . Fiecare apartament va avea un loc de parcare inclus in pret . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3468084.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului