Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere decomandate la casa zona Dioda

Apartament 4 camere decomandate la casa zona Dioda

Sibiu , Cartier Central

Salveaza Print
€ 108900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 108900

Camere4

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila125 m2

Anul de constructie1980

Etaj 1/1

ID 3075108

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament 4 camere la casa in zona centrala, Calea Dumbravii zona Dioda .Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil si este structurat pe 2 nivele . Apartamentul are o suprafata de 70 mp pe primul nivel si 60 la etaj . Accesul in apartament se face intr-un hol mare , apartamentul fiind decomandat . Livingul este foarte spatios si este mobilat , iar in dreapta holului se afla bucatari inchisa cu geam de aerisire. Baia este mobila si utilata si detine si aceasta un geam de aerisire , iar din baie se intra intr-o incapere care poate servi ca si spatiu de depozitare sau orice alta intrebuintare se doreste . Din aceasta incapere se face accesul catre pod . Din holul de intrare se face accesul catre scara interioara din lemn care urca la etaj unde gasim un hol foarte mare care poate servi ca si un al doilea living sau un spatiu de relaxare sau spatiu de joaca pentru copii . Din acest hol se regasesc cele doua dormitoare , cel mic de copii in stanga iar cel matrimonial in dreapta . Suprafata etajului este de 60 mp . Tot apartamentul este renovat complet anul acesta si se vinde mobilat si utilat cum este . Totul este renovat , inclusiv partea electrica , scurgeri Optional se poate achizitiona si un garaj langa proprietate de aproximativ 16 mp . Apartamentul are ca si dotari : gresie, faianta , parchet, CT, termopane . Apartamentul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru inchiriat in regim hotelier . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3075108.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului