Proprietati vizualizate recent

close
Apartament lux 4 camere etaj 4 zona Doamna Stanca

Apartament lux 4 camere etaj 4 zona Doamna Stanca

Sibiu , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 95000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 95000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila76 m2

Anul de constructie2017

Etaj 1/6

ID 3144344

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament deosebit cu 4 camere situat la etajul 4 al unui bloc constructie noua . Blocul este finisat si construit numai cu materiale de calitate . Apartamentul se vinde la stadiulde cheie si beneficiaza numai de finisaje de lux . Acesta are un living spatios cu bucataria open space , un dormitor spatios ce are un dressing incapator si o baie utilata si cu geam de aerisire , si un balcon . Apartamentul mai are 2 dormitoare din care cel mai mic are amenajat dressing . Dormitoarele sunt orientate pe sud toate 3 . In dreptul livingului regasim o terasa mare . Apartamentul are 2 bai din care amandoua sunt cu geam de aerisire . Acesta mai are in dotare si loc de parcare situat sub bloc , parcarea fiind privata si accesul se face pe baza de telecomanda . Apartamentul are o suprafata utila de 76 mp la care se adauga terasele de 12 mp . Ca si dotari acesta se preda la stadiul de cheie cu gresie , faianta , parchet, CT , termopane . Blocul este dotat cu lift si are si video interfon . Acesta se face remarcat prin finisajele de calitate , atat ale apartamentului cat si ale blocului . Acesta este situat in apropiere de magazine statii de autobuz, accesul este foarte usor catre centrul comercial . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3144344.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului