Proprietati vizualizate recent

close
Triplex Selimbar zona Garii

Triplex Selimbar zona Garii

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 61900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 61900

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila87 m2

Suprafata teren44 m2

Anul de constructie2018

ID 3257039

Facilitati

ApaGazCanalizareInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare parte din triplex situat in zona Selimbar drumul ce duce spre Bungard . Acesta face parte dintr-un complex ce va avea predarea in 2018. Casa are o suprafata de 87 utili dispusi pe o structura de tip P+1 si este compartimentat astfel : Parterul - avem un living spatios cu dinning ce au impreuna 23,5 mp , o bucatarie separata de 6 mp un hol de 3,65 si o baie mare de 4,7 mp, spatiul de depozitare are 1,6 mp. Etajul - aici se regasesc 2 dormitoare de 14,8 respectiv 15 iar accesul catre fiecare dormitor se face dintr-un hol mare de 7 mp . baia de la etaj are 5 mp . Casa se preda la un stadiu de alb cu curtea amenajata cu pavele si gazon, suprafata curtii fiind de 44 mp utili, iar in interior va contine : CT, termopane , usa intrare , lavabila alba . Casa detine si loc de parcare iar daca se doreste contra cost , aproximativ 5000 Euro aceasta se poate preda si la cheie . Zona este in dezvoltare iar accesul se poate face din 2 strazi principale . Pretul afisat este pentru modalitatea de plata CASH pentru plata in 3 transe la pret se mai adauga 2000 Euro iar pentru Prima Casa la pretul afisat se mai adauga 3000 Euro. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3257039.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului