Proprietati vizualizate recent

close
Casa single Selimbar zona Brana

Casa single Selimbar zona Brana

Selimbar , Cartier Central

Salveaza Print
€ 220000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6512 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 220000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila200 m2

Suprafata teren400 m2

Anul de constructie2016

ID 3186849

Facilitati

ApaGazCanalizareInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single situata in Selimbar in zona Brana pe o strada foarte linistita cu constructile deja epuizate in jur , strada este cu pavele si este foarte curata . Casa este single si are un teren de 400 mp . Casa este foarte spatioasa avand o suprafata utila de 220 mp iar impreuna cu terasele si garajul ajunge la 280 mp . Aceasta beneficiaza de 3 intrari. Primul acces se poate face din garaj care este spatios si are si o camara pentru depozitare , cea de-a doua intrare se face direct in living dinspre partea cu curtea unde regasim amenajat un foisor mare si curte cu gazon . Iar cea de-a treia intrare este cea principala si se face intr-un hol unde regasim in dreapta un dormitor care momentan este folosit ca si birou , in stanga este un living si o bucatarie open space dar daca se doreste se poate inchide bucataria. La parter mai avem o baie . La etaj avem o baie foarte spatioasa si 2 dormitoare care au balcon amandoua si un dressing comun cu acces din fiecare camera , inca 1 dormitor spatios cu balcon si o camera care momentan este amenajata ca si o sala si are o terasa de 20 mp . Casa se afla la stadiul de cheie cu gresie, faianta, parchet, CT , termopane . Aceasta se vinde complet mobilata si utilata . Casa este constructie noua si este intabulata . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3186849.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului