Proprietati vizualizate recent

close
Casa tip Duplex zona Selimbar langa Primarie

Casa tip Duplex zona Selimbar langa Primarie

Selimbar , Cartier Central

Salveaza Print
€ 69000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 69000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila103 m2

Suprafata teren50 m2

Anul de constructie2017

ID 3151626

Facilitati

ApaGazCanalizareInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare case tip duplex situate in Selimbar in imediata apropiere a Primariei si Scolii Generale Selimbar . Casele vor fi in numar de 10 iar predarea lor va fi in decembrie anul acesta . Acestea vor avea cate 2 locuri de parcare si o curte de 50 mp . Zona este verde si linistita , va fi amenajata cu pavele . Casele vor dispune de toate utilitatile si anume : apa , canal , gaz. Acestea se vor preda la stadiul de CHEIE la exterior si ALB in interior cu o mana de lavabila , intrerupatoare, aplici . Acestea vor avea in dotare Centrala Termica si calorifere , sapele turnate scurgerile facute . Casele vor fi pe o structura P+E si vor fi compartimentate astfel : Parterul : - bucatarie mare , living foarte spatios si baie, terasa ; Etajul : - 3 dormitoare , baie , 2 terase . Casa va avea o suprafata utila de 103 mp iar dormitoarele vor fi spatioase , luminoase si calduroase , acestea avand aproximativ fiecare cate 12 mp . Baile amandoua vor fi dotate cu geam de aerisire . La etaj va exista un balcon si o lodgie . Iar in partea de parter o terasa si o curte mica dar indeajuns pentru un spatiu de gratar si relaxare . In apropiere este situata Scoala Generala Mihai Viteazul , in 5 min se ajunge la Centrul Comercial . Zona este ideala pentru locuit , in jur fiind constructii noi . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3151626.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului