Proprietati vizualizate recent

close
Casa Single spatioasa zona Calea Cisnadiei

Casa Single spatioasa zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 145000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 145000

Camere4

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila150 m2

Suprafata teren500 m2

Anul de constructie2017

ID 3172484

Facilitati

ApaGazCanalizareSistem de alarmaUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre vanzare casa single situata pe Calea Cisnadiei , casa foarte spatioasa intr-o zona ce este dezvoltata , in jur deja fiind construite numai case , astfel se cunosc vecini . Casa dispune de un teren de aproximativ 500 mp si detine o terasa in spate cu acces din living , curte in spate cat si pe laterale . In partea din stanga a casei este un garaj cu accees direct in casa . Casa are o suprafata de aproximativ 160 mp si are in partea de jos pivnita foarte mare cu acces din garaj si geam de aerisire , ce serveste ca si o camera tehnica , fiind montata centrala dar poate fi folosita si ca uscatorie . La parter regasim o bucatarie foarte mare inchisa si spatioasa , hol de intrare , baie cu geam de aerisire si un living foarte spatios cu terasa si foarte luminos . La primul etaj regasim o baie si un dormitor spatios ce are si un balcon . La etajul 2 avem 2 dormitoare cu dressing si o baie spatioasa , fiecare dormitor are balcon . Pe langa incalzirea cu centrala termica si calorifere in casa aceasta mai dispune si de incalzire in pardosea la parter si etajul 1 astfel costurile fiind foarte mici la casa . Casa se vinde cu exteriorul la cheie , acesta fiind conceput in stil american iar la interior este la un stadiu de alb si detine si cablaj de fibra optica . Strada este cu pavele facuta . Suprafata utila este de aproximativ 160 mp la care se adauga balcoanele si terasele . Casa are 3 dormitoare si 3 bai , living bucatarie si pivnita .Casa este pregatita si pentru sistem de supraveghere avand cablajul deja facut , cat si pentru interfon . Aceasta este disponibila pentru vizionare si se accepta orice modalitate de plata . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3172484.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei