Proprietati vizualizate recent

close
Complex CASE SELIMBAR

Complex CASE SELIMBAR

Sibiu , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 69000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 69000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila109 m2

Suprafata teren50 m2

Anul de constructie2018

ID 3151580

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Descriere proiect: Proiectul de Case noi Selimbar îți propune un ansamblu rezidential, cochet, de tip P+E ce va avea case cu living bucatarie si 3 dormitoare , baie la fiecare etaj .Ansamblul va avea un numar de 10 case . Casele sunt proiectate astfel încât se permită utilizarea optimă a spațiului. Zona este foarte accesibila si foarte linistita . Locație: Case Selimbar este amplasat în Selimbar la doar 1 km de Primaria Selimbarului . Locația este aproape de statie de autobus si Scoala Mihai Viteazul și îți asigură un acces facil către toate punctele de interes principale din Sibiu. La 5 minute distanța de mers cu mașina ajungi în Centrul Comercial Sibiu. Detalii tehnice Construcția respectă cele mai exigente standarde în materie de sistem constructiv, materiale și finisaje, calitatea execuției si eficienţă energetică. CAsele vor avea loc de parcare pentru fiecare . Finisaje și dotări - construcție solidă din căramidă (interior/exterior) - termoizolație exterioară pentru un confort termic ridicat - finisaje la standarde superioare (tâmplărie, feronerie, sanitare) - sistem de încălzire cu centrală termică proprie pentru fiecare apartament - geamuri termopan - faianţă și gresie în băi și bucătărie - parchet laminat
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Subunitatile ansamblului

Titlu Pret Camere Etaj Suprafata
Casa tip Duplex zona Selimbar langa Primarie 69000 € 4 parter 103 mp

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului