Proprietati vizualizate recent

close
Casa single zona Gusterita

Casa single zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 86000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6512 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 86000

Camere5

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila180 m2

Suprafata teren450 m2

Anul de constructie2013

ID 3487847

Facilitati

ApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare casa single pozitionata in cartierul Gusterita in zona ansamblului Green Residence. Casa este single , este pozitionata pe un teren de 446 mp . Aceasta este constructie noua dar nu a fost finalizata . Casa are utili 180 mp . Are 2 cai de acces in casa . Exista loc de amenajare garaj daca se doreste . Accesul se poate face prin bucatarie care este mare , utilata , din aceasta se trece un livingul spatios . Din living este un hol unde avem o baie si scarile cu acces catre etaj . La etaj avem pe hol o baie , un dormitor spatios cu dressing , inca un dormitor mare , ambele cu acces catre terasa . Cel de-al treilea dormitor are un spatiu mic de birou . Podul este mansardabil . Casa este izolata la parter iar in interior necesita renovari . Zona este in dezvoltare strada este in curs de amenajare . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3487847.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.