Proprietati vizualizate recent

close
Casa 200mp zona Subarini

Casa 200mp zona Subarini

Sibiu , Cartier Sub Arini

Salveaza Print
€ 225000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 6 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 225000

Camere6

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila195 m2

Suprafata teren225 m2

Anul de constructie2008

ID 2803014

Facilitati

parchet

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart propune la vanzare vila noua tip duplex situata in Sibiu, zona Parc Sub Arini dispusa pe 4 nivele (D+P+E+M) astfel : Demisol 35 mp: camera tehnica, spalator, pivnita, spatiu de depozitat. Parter 65 mp: living generos cu loc de luat masa si iesire pe terasa exterioara, bucatarie separata, baie cu geam, hol. Etaj 65 mp: 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, 2 bai cu geam, 2 balcoane. Mansarda 32 mp: 2 dormitoare. Casa in suprafata utila de 195 mp si suprafata terenului de 225 mp a fost construita in anul 2008 si se vinde complet finisata, mobilata si utilata: - Centrala termica cu boiler - Calorifere circuite separate cu distribuitoare - Tâmplarie PVC cu geam termopan la ferestre si usa de intrare. - Usi interioare din lemn. - Parchet din lemn masiv. - Gresie/faianta. - Izolatie termica exterioara. - Curtea interioara amenajata. Dotari interioare: - Bucataria complet mobilata. - Frigider, plita, hota. - Cuptor electric, cuptor cu microunde. - Masina de spalat rufe, masina de spalat vase. - Sistem alarma. - Toate camerele mobilate complet, inclusiv living-ul si dinning-ul. - Pavaj pentru accesul auto si pietonal. Casa este situata in zona Parcului Sub Arini in apropierea Padurii Dumbrava, zona rezidentiala foarte linistita cu case noi, trafic redus. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID : 2803014.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului