Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu industrial zona Turnisor

Spatiu industrial zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 1850
spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 1850

Suprafata utila500 m2

Suprafata teren800 m2

Anul de constructie1980

ID 3191159

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune la inchiriere spatiu de inchiriat pretabil vanzare si depozitare, in zona Turnisor. Accesul se face direct din strada intr-o curte spatiosa unde se pot parca 4,5 masini sau se poate alimenta depozilul cu materiale, cladirea este pe doua nivele, fiecare avand 210 mp utili, la partermai gasim inca o camera pretabila pentru birouri si inca doua toalete. In spatele imobilului mai este o curte neamenajata de 300 mp unde se mai pot depozita diferite lucruri. Spatiul prezinta ca dotari: podele din beton, 2 centrale fiecare pe nivel, curent mono si trifazic, supraveghere video, in birou avem gresie, termopane. Pentru inchiriere se vor percepe 2 chirii in avans reprezentand garantia. Precizati la telefon ca ati vazut oferta cu ID: 3191159.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.