Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu comercial 72 mp utili zona calea Surii Mici

Spatiu comercial 72 mp utili zona calea Surii Mici

Sibiu , Cartier Calea Surii Mici

Salveaza Print
€ 65900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6562 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

spatii

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 65900

Suprafata utila72 m2

Anul de constructie2018

ID 3270757

Facilitati

ApaGazCanalizareUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare 2 spatii comerciale 72 mp utili fiecare in zona calea Surii Mici. Spatiile se afla la parterul unui imobil cu 3 etaje pozitionat langa soseaua principala, cu 2 intrari fiecare, spatiu sanitar si vitrina stradala, Spatiile se vor preda la stadiul de semifinisat, CT proprie cu calorifere, termopane, usa securizata. Pretul este de 65.900 Euro - pret la plata INTEGRALA, semifinisat. Pretul este de 71.200 Euro - pret cu avans minim stabilit de constructor, semifinisat. Se acorda discount 8% din suma achitata ca avans la antecontract. Se acorda discount 7% la plata anticipata inainte de 10 martie 2018. Se acorda discount 5% la plata anticipata, cu 3 luni inainte de data finalizari imobilului. Data finalizarii imobilului 30 August 2018. Preturile includ TVA (5%). In apropriere avem: statii de autobuz, magazine, centrul istoric se afla la 7 minute distanta cu masina. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3270757
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului