Proprietati vizualizate recent

close
Teren cartier Turnisor strada Gheorghe Asachi

Teren cartier Turnisor strada Gheorghe Asachi

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 27000
teren

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 27000

Suprafata teren300 m2

ID 3137983

Facilitati

ApaGazCanalizare

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera teren spre vanzare situat in Turnisor in capatul strazii Gheorghe Asachi , acesta fiind situat intre 2 case . Terenul are o suprafata in acte de 300 mp dar in realitate are 500m , urmand a fi facuta o rectificare de CF a suprafetei. Terenul dispune de toate utilitatile , si are o deschidere 15 m liniari. Este pretabil pentru construirea unei case , terenul avand deja PUZ . Pentru mai multe detalii precizati caati vazut anuntul cu ID : 3137983.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.