Proprietati vizualizate recent

close
Garsoniera 38 mp utili zona Selimbar

Garsoniera 38 mp utili zona Selimbar

Selimbar , Cartier Central

Salveaza Print
€ 39200 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 1 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 39200

Camere1

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila38 m2

Anul de constructie2018

Etaj 2/7

ID 3357619

Facilitati

LiftInterfonApaGazUsa securizateInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartament 1 camera 38 mp utili zona Doamna Stanca. Apartamentul este situat la etajul 2/7 intr-un imobil dotat cu lift. Compartimentarea este executata astfel: intrarea se face intr-un hol cu acces in bucatarie spatioasa inchisa cu iesire pe balcon, living cu iesire pe balcon, baie. Dotarile care intra in pretul apartamentului: -centrala termica cu calorifere; -tamplarie din PVC cu geam termopan; -usa metalica de intrare in apartament; -casa scarii finisata la cheie; -parcare amenajata; -instalatie de incalzire, cu centrala si calorifere; -racorduri apa-canal in baie si bucatarie; -instalatie electrica interioara, constand din conductorii si tubulatura necesara; -sapa elecopterizata; -pereti exteriori din zidarie de caramida, de 25 cm grosime; -izolatie termica cu polistiren de 10 cm, la pereti exterior; -tencuieli mecanizate la pereti interiori; -pereti despartitori din caramida; -tavane tencuite; -instalatii de contorizare pentru gaz, curent electric si apa rece, inclusiv bransamentele; -pregatire pentru internet si interfon; -vas WC si lavoar baie cu robinet; -prize si intrerupatoare; -dulii si becuri. Termenul de predare este Decembrie 2018. Rezervare: 1.000 euro, diferenta in momentul predarii apartamentului. La plata in avans, se aplica un discount de 6%. Loc de parcare inclus. Se accepta programul Prima Casa. Imprejurimi: zone comerciale, transport public, scoli, zone verzi, farmacii. Precizati la telefon ca ati vazut anuntul cu ID: 3357619
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului