Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat etaj 2 Blv. Victoriei

Apartament 3 camere decomandat etaj 2 Blv. Victoriei

Sibiu , Cartier Bulevardul Victoriei

Salveaza Print
€ 98500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 98500

Camere3

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila70 m2

Anul de constructie1980

Etaj 2/4

ID 3322446

Facilitati

ParcareBucatarieInterfonApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament deosebit situat pe Bulevardul Victoriei la bloc cu vederea spre parcul Sub Arini . Apartamentul este situat la etajul 2 din 4 si detine ca si dotari : GARAJ proprietate privata , un spatiu comercial pe acte cu vitrina la bulevard si o pivnita . Spatiul are aproximativ 6 mp iar sub el este pivnita . Garajul este spatios in el se poate parca o masina iar daca se doreste sa parcati 2 se poate in dreptul garajul sa pozitionati masina . Apartamentul este luminos si are vedere atat spre parcul Sub Arini cat si spre partea din spate a blocului . Apartamentul este total decomandat cu o suprafata utila de 70 mp la care se adauga un balcon , accesul se face intr-un hol lung unde avem prima usa in dreapta o baie de serviciu cu geam de aerisire , langa este bucataria inchisa cu camara , unde regasim centrala termica . Langa bucatarie este primul dormitor , langa dormitor avem baia mare cu cada iar langa aceasta este cel de-al doilea dormitor . Livingul este mare , spatios si are acces catre balcon care este fata in fata cu Parcul Sub Arini . Apartamentul necesita mici renovari si investiti dar are un potential foarte mare ca si investitie sau de locuit datorita pozitiei. In jur sunt magazine , statia de autobuz , caminele studentesti si banci . Blocul este dotat cu interfon . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3322446.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului