Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere 59.2 mp utili zona Calea Cisnadiei

Apartament 3 camere 59.2 mp utili zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 37900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 37900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila59 m2

Anul de constructie2018

Etaj 1/2

ID 3229534

Facilitati

ApaGazUsa securizate

Descriere proprietate

Smart Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat 59.2 mp utili in zona calea Cisnadiei. Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu 2 etaje. Acesta se va preda in luna Decembrie 2018 la stadiul de interior la gri, se poate opta si pentru finisaje la cheie si exterior la cheie, cu un loc de parcare inclus cu placuta de identificare. Compartimentarea este executata astfel: intrarea se face intr-un hol cu acces in living cu bucatarie, 2 bai, 2 dormitoare, balcon. Ca dotari avem: pereti si tavane cu doua maini de glet, pardoseala la nivel de sapa, usa metalica la intrarea in apartament, ferestre si usa de balcon cu tamplarie PVC Rehau - cu 5 camere si 2 foi de sticla, instalatie termica cu CT si radiatoare, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz in stadiul de functionare cu contoare montate, izolatie termica a peretilor cu polistiren de 10cm si cu vata minerala de 30cm a tavanelor la etaj retras. Pentru plata in 3 rate pe perioada constructiei ( 30% la semnarea antecontractului; 30% la finalizarea la rosu a constructiei; 40% la semnarea contractului final ) pretul creste cu 2000Euro. Pentru plata prin credit la finalizarea Constructiei ( 5% la semnarea antecontractului; 95% la semnarea contractului final ) pretul creste cu 4000Euro. Precizati la telefon ca ati vazut auntul cu id: 3229534
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei