Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandate zona Gusterita

Apartament 3 camere decomandate zona Gusterita

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 42500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 42500

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila50 m2

Anul de constructie2017

ID 3191190

Facilitati

ParcareBucatarieLiftApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament deosebit cu 3 camere decomandate situat in Gusterita in bloc nou dotat cu LIFT si LOC DE PARCARE inclus in pret . Apartamentul este situat la etajul 4 al blocului , acesta fiind un etaj retras cu doar 4 apartamente . Privelistea este deosebita , zona este cu parc de joaca pentru copii si strada asfaltata , iar aleea din fata cu dale . Blocul este vandut in totalitate . Apartamentul este total decomandat si are un hol lung unde regasim in prima incapere bucatarie cu living open space cu acces catre terasa , 2 dormitoare spatioase si o baie cu geam de aerisire . Apartamentul are o terasa de 9 mp si se preda la un stadiu de gri avansat cu : CT , termopane , sape turnate , scurgerile facute si bransat la toate utilitatile . Apartamentul are o suprafata de 47 mp util la care se adauga o terasa de 9 mp . Cladirea este ridicata , blocul este izolat , apartamentul detine un loc de parcare si se accepta orice modalitate de plata . Indiferent de modalitatea de plata pretul ramane neschimbat iar daca se doreste acesta se poate preda si la stadiul de cheie , contra cost . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3191190.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.