Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere

Apartament 3 camere

Sibiu , Cartier Gusterita

Salveaza Print
€ 41900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 41900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila53 m2

Anul de constructie2017

Etaj 1/4

ID 2983003

Facilitati

ParcareLiftInterfonApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart imobiliare propune spre vanzare apartamente in cel mai nou complex situat in Sibiu, in cartierul Gusterita . Acesta este situat intr-o zona numai de case , avand vedere spre padure. Cartierul este aerisit , curat . Apartamentele sunt cu 3 camere compuse din : living+bucatarie, 2 dormitoare, balcon , hol. Apartamentele au o suprafata utila de 53 mp plus un balcon de 5,6 mp. Dormitoarele au o suprafata de 13.9 mp respectiv 9,5 mp , livingul impreuna cu bucataria are o suprafata utila de 20.09 , baia 4,05 mp iar holul 4.75 mp . Acestea sunt situate intr-un bloc constructie noua cu LIFT si dispune fiecare de un LOC DE PARCARE exterior. Apartamentele sunt izolate cu termosistem de 10 cm , geam termopan tripan , centrala 24 kw pe condensatie. Optional se poate alege contra cost loc de parcare subteran . Complexul este situat la : - 3 km de Piața Mare (Centrul Sibiului) - 3 km de intrarea în autostradă - 2 km de Gara Mare Sibiu și de viitorul Festival Shopping. Facilitatile de care dispune complexul sunt urmatoarele : interfon , loc de depozitare a bicicletelor in subteran , ingradire de jur imprejur a ansamblului pentru o mai mare siguranta, usi securizate, antiefractie si cu vizor panoramic. Statia de autobuz este in fata complexului, strada este asfaltata. Predarea apartamentelor sunt la stadiul de gri care include termopane, CT, usa metalica, calorifere, ( optional se pot preda si la cheie ). Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.greenresidencesibiu.ro sau ne puteti viziona la sediul nostru pe Bld. Victoriei nr. 32.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Gusterita

Cea mai veche asezare romana din aceasta zona. Era denumita Cedonia.Mai tarziu a fost colonizata de sasi, care au trait impreuna cu populatia româna. Se presupune că pe teritoriul localității, sau în imediata ei apropiere, s-a aflat Castrul roman Cedonia. Anul primei atestări scrise: 1309 când într-un document era menționat Johannes plebanus de villa Vmberti, denumirea care mai apare în documente ulterioare și ca Villa Humperti sau Villa Umberti. 1742 Localitatea a fost așezare săsească, încorporată municipiului Sibiu în anii 1940.