Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere zona Turnisor

Apartament 3 camere zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 97000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6482 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 97000

Camere3

Bai1

Tip compartimentaresemidecomandat

Suprafata utila100 m2

Anul de constructie2010

ID 2735847

Facilitati

ApaGazCanalizareInternet

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in cartier Turnisor compus din : 2 dormitoare , living spatios, bucatarie, baie . Atat livingul cat si dormitoarele au balcon, in total 3 balcoane . Apartamentul are o suprafata utila de 100 mp si este situat intr-un imobil P+1 la parterul cladiri. Acesta este un parter inalt. Imobilul este constructie 2010 si prezinta ca si dotari : gresie, faianta, parchet, CT , termopane. Apartamentul detine si un loc de parcare in curtea interioara, o pivnita de 30 mp plus cota parte din curte . Accesul este privat , curtea este inchisa. Acesta este situat langa scoala, magazine, statii de autobuz, farmacii. Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2735847.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Adela Robert

Agent Imobiliar

0770927316 adela.robert@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.