Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 3 camere decomandat etaj 2 zona Turnisor

Apartament 3 camere decomandat etaj 2 zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 78900 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 3 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 78900

Camere3

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila78 m2

Anul de constructie1980

Etaj 2/4

ID 3491455

Facilitati

ParcareBucatarieApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje situat in cartierul Turnisor. Blocul este complet izolat , apartamentul detine si o pivnita spatioasa . Acesta are o suprafata de 78 mp utili la care se adauga suprafata celor 3 balcoane . Accesul se face intr-un hol mare de unde regasim in fata bucataria , mobilata si partial utilata . In stanga este livingul cu acces catre balcon . Lnaga living este primul dormitr. In capatul holului avem baia cu geam de aerisire iar langa este cel de-al doilea dormitor,acesta fiind mai spatios . Fiecare incapere are acces catre balcon . Toate balcoanele sunt inchise in termopan . Apartamentul se vinde mobilat si partial utilat . Ca si dotari acesta detine : gresie, faianta, parchet,CT, termopane . Este pozitionat la etajul 2 si este insorit . Zona este foarte buna cu acces la mijloace de transport si magazine alimentare in jur.Parcarea este in curs de amenajare chiar in fata blocului. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3491455.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.