Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 4 camere etaj 4 zona Mihai Viteazul

Apartament 4 camere etaj 4 zona Mihai Viteazul

Sibiu , Cartier Mihai Viteazul

Salveaza Print
€ 95000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 95000

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila90 m2

Anul de constructie2018

Etaj 4/6

ID 3225293

Facilitati

ParcareLiftApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 4 camere spatios situat in zona Mihai Viteazul la etajul 4 din 6 al unui imobil constructie noua ce va fi cu predare in 2018 , bloc ce este dotat cu lift si construit cu materiale numai premium . Apartamentul este spatios , decomandat si luminos . In zona sunt magazine, statii de autobuz , farmacii, banci, facultati. Acesta are o suprafata utila de 90 mp si este compartimentat astfel : accesul se face intr-un hol lung de 14,2 mp din care regasim fiecare camera , prima in stanga este livingul spatios de 20 mp langa este bucataria de 10 mp , atat livingul cat si bucataria au acces catre terasa de 8,3 mp. langa bucatarie se regasesc cele 3 dormitoare de 10,12 si 13 mp . Pe partea din dreapta a holului se regasesc cele 2 bai de 4,5 si 2,8 mp . Holul langa intrare mai are si o debara de 1,1 mp . Dormitorul matrimonial de 13 mp are si un mic balcon de 2 mp . Acesta se preda la stadiul de gri cu usa de intrare, sapa turnata , centrala termica si termopane. Preturile incep de la 95000 pentru plata in avans, pretul creste cu 2000 Euro daca se achita 30 % la antecontract, 30% la momentul finalizarii constructiei la rosu si 40% la momentul semnarii contractului final iar pentru avansul de minim 5-10 % la antecontract, si restul la contractul final pretul va fi 99.000 Euro.Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3225293.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului