Proprietati vizualizate recent

close
Apartament 180 mp decomandat zona Mihai Viteazul

Apartament 180 mp decomandat zona Mihai Viteazul

Sibiu , Cartier Mihai Viteazul

Salveaza Print
€ 150000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

apartament 5 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 150000

Camere5

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila180 m2

Anul de constructie2018

Etaj 6/6

ID 3225479

Facilitati

ParcareApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare apartament spatios situat in cel mai nou bloc de pe Bulevardul Mihai Viteazul . Blocul va fi dotat cu lift iar apartamentul este situat la etajul 6 si este structurat pe 2 nivele si va avea scara interioara . Apartamentul are in partea de jos 90 mp utili iar in partea de sus mai sunt 90 mp utili . Accesul se va face printr-o scara interioara . Apartamentul se preda la stadiul de gri si va avea usa de intrare montata , sape turnate si scurgeri facute , termopane, centrala termica . Acesta are un loc de parcare inclus in pret si este situat in apropiere de magazine , statii de autobuz , farmacii, banci, facultati. Accesul in apartament se face intr-un hol lung de 14 mp din care se poate accesa fiecare incapere a apartamentului . Prima camera pe dreapta este livingul mare de 19,7 mp foarte spatios si luminos . Langa living este bucataria de 10 mp spatioasa iar livingul cat si bucataria au acces catre terasa mare a apartamentului. Langa bucataria sunt situate dormitoarele de 10,12,14 mp spatioase si luminoase .Pe partea din stanga a apartamentului sunt pozitionate cele 2 bai una de 3 mp iar cealalata de 4,5 mp .Iar din interior este o scara de acces catre etaj unde avem o camera mare de 90 mp care poate fi compartimentata dupa placul clientului. Zona este printre cele mai cautate din Sibiu. Blocul va fi de tip P+6 etaje.La pretul afisat se adauga TVA . Apartamentul va avea loc de parcare inclus in pret si va fi cu predare in 2018. Este situat in apropiere de magazine statii de autobuz, farmacii, banci, scoli. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3225479.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului